Stravično ubistvo dogodilo se u Beču u četvrtak uveče kada je 42-godišnji muškarac hicima iz vatrenog oružja ubio svoju bivšu partnerku Mariju M. inače majku dvoje dece.

Bečka policija primila je u četvrtak oko 20 časova poziv da u su pucnji odjeknuli u severnom delu Beča, u naselju Brigitenau. Mušakrac je svoju bivšu upucao u glavu, a žena je, tako povređena, uspela da izađe u dvorište kompleksa gde je živela i odatle je preuzela hitna pomoć.

Zločinu je umalo prisustvovala i njena 13-godišnja ćerka koja je napustila kuću samo par minuta pre nego što je ubica došao.

Mediji pišu da je ubijena Marija B. ubrzo preminula od povreda, a da je ubica, inače austrijski državljanin, seo na klupu i ispred zgrade i da je pio votku.

Trenutak njegovog hapšenja zabaležio je jedan od svedoka, a na njemu se vidi kako muškarac bez majice leži na zemlji, a mediji prenose da je na licu mesta pronađen i pištolj.

Prema onome što je iz istrage do sada saopšteno austrijskim medijima, u kući ove žene do sada nije bilo prijavljivano nasilje i muškarac nije bio prijavljen na adresi gde se ubistvo dogodilo.

Autor: Jovana Aleksić

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.