Radovi na izgradnji parkinga u ulici Janko Veselinović ispred izdvojenog odeljenja Osnovne škole „Laza K. Lazarević“ u Salašu Crnobarskom i ispred Doma kulture na državnom putu IIB reda Glogovac – Badovinci u istom mestu, uspešno su završeni.
Zamenik predsednika opštine Bogatić Teodor Teodorović istakao je prilikom obilaska novoizgrađenog parkirališta da će novi parking prostor imati 21 mesto, te da su radovi izvođeni na inicijativu građana zbog postojanja realnih i objektivnih potreba za pronalaženjem novih lokacija za parking u ovoj mesnoj zajednici.
Prema njegovim rečima, vrednost radova je 2.547.199,00 hiljada dinara, a lokalna samouprava je imala razumevanja za realizaciju ove investicije, te ju je finansirala iz lokalnog budžeta.


Teodorović je naglasio da se broj automobila u našoj opštini neprestano povećava i podsetio na očigledan nedostatak parking mesta i značaj ove vrste ulaganja. Zaključio je da upravo ovakvi radovi dovode do rešenja problema jer olakšavaju svakodnevno funkcionisanje lokalnog stanovništva, omogućuju rasterećenje saobraćaja i nesmetani dolazak i odlazak svih učesnika.

Izvor: Bogatic.rs

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.