Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je u Kruševcu da će policija nastaviti posvećeno da radi na suzbijanju svih oblika kriminaliteta, posebno onih krivičnih dela koja za posledicu imaju pljačku državnog budžeta, saopštio je MUP.

Vulin, koji je sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Kruševcu razgovarao o ostvarenim rezultatima i prioritetima rada policije u narednom periodu, istakao je da svaka prokrijumčarena paklica cigareta znači manje novca za škole, bolnice, puteve.

„Policijska uprava u Kruševcu ostvarila je dobre rezultate i tokom prošle godine zaplenila više od 25.500 paklica cigareta bez akcizne markice i oko 750 kilograma rezanog duvana. Borba sa sivom ekonomijom je borba za bolju budućnost naših građana, za nove investicije i razvoj naše zemlje“, rekao je Vulin.

On je najavio da će saobraćajna policija tokom predstojećih praznika obavljati pojačanu kontrolu saobraćaja na putevima, kao i nova ulaganja u poboljšanje uslova rada policijskih službenika u Kruševcu.

Autor: FoNet

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име