Home Društvo Vučićević za vreme reklama: Đilasu će suditi sa slobode

Vučićević za vreme reklama: Đilasu će suditi sa slobode

0
Vučićević za vreme reklama: Đilasu će suditi sa slobode

Dragan J. Vučićević, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera, rekao je u studiju TV Pink, u vreme kada su emitovane reklame, da će lider SSP Dragan Đilas proći kao bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi i da će mu suditi sa slobode.

U jutarnjem programu TV Pinka tema je ponovo bio Dragan Đilas, a Vučićević je zajedno sa Predragom Sarapom pričao o navodnim tajnim Đilasovim računima.

Voditeljka je u jednom trenutku najavila reklame, slika iz studija je nestala… Međutim, na Tviteru i Jutjubu objavljen je snimak razgovora Sarape i Vučićevića u vreme dok su trajale reklame.

Predrag Sarapa tada je rekao Vučićeviću: “Brate, ja mislim da je on to već sklonio”.

Dragan J. Vučićević: Ne može, gotov je. Vidi, njega će, da ti kažem nešto, ne mogu to da pričam, namerno pominjem Sarkozija. Neće njega da hapse, njemu će sude sa slobode… pa će da presude… kao Sarkoziju.

Inče, bivši francuski predsednik osuđen je danas zbog mita, korupcije i zloupotrebe položaja. On je dobio tri godine, od čega godinu dana zatvorske i dve godine uslovne kazne.

Tužilaštvo je optuživalo Sarkozija i njegovog advokata Tijerija Hercoga da su pokušali da podmite sudiju Gilbera Azibera da im da tajne informacije iz druge istrage protiv bivšeg francuskog lidera. Zauzvrat, Sarkozi je optužen da je ponudio Aziberu udoban posao na Azurnoj obali.

Povodom navoda Vučićevića portal Nova.rs kontaktirao je i Dragana Đilasa, ali on nije želeo da komentariše reči glavnog urednika Informera.

Izvor: Nova S

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here