Predsednik Srbije je o održanom sastanku izvestio naciju.

Kako je predsednik Vučić tokom obilaska instituta „Torlak“ najavio, održan je veoma važan sastanak sa predstavnicima Vlade Srbije i svim onim ljudima koji aktivno učestvuju u borbi protiv pandemije korona virusa u Srbiji.

„Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Republike Srbije sastali su se sa predstavnicima zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv korona virusa“, napisano je ispod fotografije objavljene na instagram nalogu predsedniku Srbiju.

Podsećamo, danas je održano zasedanje Kriznog štaba, gde je odlučeno da se đaci viših razreda osnovnih i srednjih škola vraćaju u klupe 19. aprila.

Takođe, kako bi se podstakao turizam, cene PCR testova za strance i naše državljane su izjednačeni.

Pad broja zaraženih, upozoravaju epidemiolozi, ne bi smeo da nas zavara, jer su bolnice još pune. U njima je ukupno 7.341 pacijent sa kovidom.

Lekari upozoravaju da su sada češće teške kliničke slike i brza progresija bolesti, a to potvrđuje i podatak da smo juče imali 12 kovid pacijenata na respiratorima više nego dan ranije. Od posledica kovida preminulo je još 35 obolelih.

Autor: Redakcija MZR

Foto: buducnostsrbijeav/instagram

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име