Home Društvo Vučić: Moj sin nije fudbalski menadžer, radi u vinoteci

Vučić: Moj sin nije fudbalski menadžer, radi u vinoteci

0
Vučić: Moj sin nije fudbalski menadžer, radi u vinoteci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče popodne na konferenciji za novinare da njegov sin Danilo nije menadžer fudbalera Dušana Vlahovića, kako je objavila italijanska „La Repubblica“, ali i optužio KRIK da je, prenošenjem navoda italijanskog lista na Danilov rođendan, želeo da njemu pošalje poruku da nije dobar otac i da je detetu uništio život. 

„Nije menadžer, džabe njima što će to i sam fudbaler i ta menadžerska agencija da demantuje, oni će da nastave sa tim“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinarke televizije Pink o tekstu KRIK-a u kome smo preneli pisanje italijanske „La Repubblice“ o tome da je Danilo Vučić u timu menadžera jednog od najtraženijih fudbalera Dušana Vlahovića.

„A što su baš izabrali njegov rođendan – valjda da bih ja sebi rekao kako nisam dobar otac i kako sam detetu pokvario život i uništio. Jer ako je neko tekst objavljen 8. oktobru a vi dočekate da gluposti u kojima inače ništa i ne piše objavite baš 1. decembra znajući da mu je tada rođendan, onda to je da bih ja zaključio konačno da nisam u stanju da svojoj deci obezbedim da mogu da žive kao i svi ostali“, rekao je predsednik.

„Ja sam na svog sina ponosan, on je verujem, dobar, pošten i odgovoran mladić koji radi u jednoj vinoteci u Beogradu.“

Vučić je ranije juče na svom instagram profilu objavio fotografiju sa sinom Danilom i porukom da su „za sve koji su danas napadali našu porodicu i iznosili laži o mom sinu, spremili smo veliku slavljeničku tortu“.

Napadi na KRIK zbog prenošenja navoda italijanskih medija

Nakon što je KRIK jutros preneo pisanje italijanskog lista „La Repubblica“, predstavnici vlasti i vladajuće Srpske napredne stranke optužili su KRIK da laže i napada predsednikovu porodicu.

Gnusne napade na KRIK izneli su Vladanka Malović predsednica službe za informisanje SNS-a na zvaničnom tviter nalogu stranke, više ministara – Siniša Mali, Zlatibor Lončar, Irena Vujović, Nikola Selaković, Nebojša Stefanović, Maja Gojković, Branislav Nedimović, predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović, Jadranka Joksimović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kao i potpredsednik glavnog odbora Vladimir Orlić.  

U napadima su otišli toliko daleko da su tvrdili da je KRIK ubedio „La Repubblica“ da objavi ovu vest, a potom je juče preneo u Srbiji. 

Italijanska „La Repubblica“ objavila je početkom oktobra da su agenti Dušana Vlahovića, među kojima je navodno i mladi Vučić, zaslužni što je srpski napadač odbio ponudu fudbalskog kluba Fiorentina iz Firence, u kome je igrao prethodne tri godine, da produži ugovor.

KRIK je pred objavljivanje teksta kontaktirao zvanične agente Vlahovića – agenciju „International Sports Office“ iz Beograda i njenog direktora Darka Ristića koji su negirali da je Vučić zaposlen kod njih, pa samim tim i Vlahovićev agent.

Ista reakcija novinarima KRIK-a stigla je i od Suzane Vasiljević, predsednikove savetnice za medije, koja je navela da je italijanski list objavio izmišljotine i navela da će savetovati Danila Vučića da ih tuži. 

Autor: B.J.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here