Autor: I.G.Ž.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je poseta Emiratima i Bahreinu važna za našu zemlju, te dodao da su ove dve zemlje poslale Srbiji ogromnu pomoć tokom pandemije.

– Ovo su za nas važni razgovori, jer imamo razgovor sa prijateljima, i UAE i Bahreih su poslali ogromnu pomoć tokom pandemije Srbiji. Imamo mnogo tema, sa mnom je i ministar Nedimović, želimo da proširimo naše poljoprivredno tržište – rekao je Vučić i dodao:

– Radićemo na tome da za naše poljoprivrednike obezbedimo još jedno tržište. Imamo i velike projete sa njima, od Beograda na vodi do Al Dare i važne razgovore oko „Er Srbije“. Potpisaćemo i memorandum o razumevanju sa Kraljevinom Bahrein – rekao je predsednik.

Predsednik je prokomentarisao optužbe koje su iz Crne Gore njemu upućene, da je pokušao da ubije vladiku Joanikija

– Onaj ko obavlja važan posao u državi ne sme da se igra. Velika je nervoza kod nekih ljudi zbog toga što Srbija neuporedivo brže napreduje od nekih drugih u regionu, u tome je koren problema. Daka Davidović mora da pomogne Milu Đukanoviću i njihovoj službi, ali prikriveno. Hvala vladici Joanikiju što je rekao da su to gluposti – rekao je Vučić.

Vučić je prokomentarisao napade Dake Davidovića.

– Kada su mi govorili u policiji pred otvaranje spomenika Stefanu Nemanji o broju policajaca, meni nije padalo na pamet da kažem da bilo ko je planirao atentat na mene. To su krupne reči. Taj čovek može da govori šta hoće.

Vučić u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima boravi do 12. marta, posle čega će od 12. do 14. marta posetiti Kraljevinu Bahrein, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Izvor: Blic

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име