Aleksandar Vučić rekao je tokom intervjua za TV Pink iz Praga, da mediji govore o smeni Nebojše Stefanovića već dva meseca, ali da se to još uvek nije dogodilo.

Vučić je prokomentarisao navode oko eventualnog priskluškivanja i rekao da Nebojša Stefanović treba da bude uhapšen ukoliko je to tačno.

„Jedan od njih kaže: ‘Biće smenjen zbog slika Danila Vučića i prisluškivanja Vučića’. Pa zbog toga treba da bude uhapšen. To bi bio zločin da je radio, ja sam siguran da nije, inače ne bih razgovarao s njim. To bi bio zločin da prijateljima radite takvu stvar, to je državni udar. Problem je u tome što ti ljudi misle da je sitnica, jer kod njih prijateljstvo i zakoni ne postoje. Njih samo mržnja interesuje i to je jedino što mogu da ponude ljudima“, kazao je Vučić o Stefanoviću.

Upitan o čistkama u SNS, on je rekao da to govore oni koji su promenili i šest stranaka.

On je istakao da će na Skupštini SNS biti velikih promena, ali da u stranci nema teških reči.

„Skupština će pokazati da nisam toliko vlastoljubiv kao što neki misle. Ja sam politički veteran, ali nisam pred penzijom. Umirem od smeha kad čujem pitanje da li ovaj ili onaj čovek može da formira poslanički klub. Mi nećemo da radimo takve stvari“, kazao je Vučić i dodao da mu „pritisak diže situacija sa Kosovom i ciljevi koji se nalaze pred Srbijom“.

Autor: Danilo Savić

Izvor: Nova S

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.