Home Sport Vlasnik Dalas Mevsa došao u Ljubljanu da potpiše ugovor sa Dončićem i rekao: Luka je najbolji ikada, za njega nema granica!

Vlasnik Dalas Mevsa došao u Ljubljanu da potpiše ugovor sa Dončićem i rekao: Luka je najbolji ikada, za njega nema granica!

0
Vlasnik Dalas Mevsa došao u Ljubljanu da potpiše ugovor sa Dončićem i rekao: Luka je najbolji ikada, za njega nema granica!

Ljubljana je juče bila košarkaški centar sveta. Kakav status Luka Dončić uživa u Dalas Meveriksima govori i to što je vlasnik franšize iz Teksasa Mark Kjuban, zajedno sa trenerom Džejsonom Kidom i legendarnim Dirkom Novickim, došao u Ljubljanu na potpis novog ugovora sa slovenačkim košarkašem.

Luka je produžio saradnju sa Mevsima do 2027. godine i za to će zaraditi neverovatnih 207 miliona evra, a dolazak Kjubana u glavni grad Slovenije bio je povod za intervju dat slovenačkom N1.

Naravno, prva pitanja ticala su se Dončića. Najpre je bilo reči o mogućnosti da jednog dana postane najbolji igrač svih vremena

Teško je to reći sada. Luka je ternutno među dva, tri najbolja košarkaša sveta. Koliko će još ići, zavisi od njega. Sam će odrediti svoj put. Ne postoji granica koliko dobar može da bude. On je jedinstven, ne možemo ga porediti ni sa jednim igračem do sada. Biće zanimljivo videti koliko veliki može da postane„, izjavio je Kjuban za slovenački N1.

Otkako je 2018. stigao u Dalas, Dončić ima sjajan odnos sa 63-godišnjim biznismenom.

Odlično se slažemo. Luka voli da se zabavlja i šali, a obojica volimo košarku i imamo druge zajedničke tačke. On je zaista dobar momak i lako je povezati se sa njim. Predstavlja izuzetno prijatno društvo„, dodao je vlasnik Meveriksa.

Autor: B.M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here