Nemanja Vidić, legendarni kapiten Mančester junajteda i jedan od najboljih fudbalera u istoriji Premijer lige, ekskluzivno za Kurir pričao je o novim dešavanjima u srpskom fudbalu.

Bivši reprezentativac Srbije otvoreno je pričao o stanju u FSS, a od njegovog poslednjeg oglašavanja svašta se izdešavalo – pod čudnim okolnostima je otišao Slaviša Kokeza sa mesta predsednika, smenjen je Marko Pantelić s funkcije v.d. predsednika, razrešen je dužnosti direktor Vladimir Matijašević…

Na čelu FSS je sada, formalno, Nenad Bjeković. Kako ste doživeli ona čudna dešavanja u danu sednice IO FSS?

Nenad Bjeković
FOTO: SAŠA PAVLIĆ

„Baš sam pre neki dan razmišljao o Bjekoviću. Vladao je u vreme mog dede, mog oca, u moje vreme i sad želi u vreme moje dece sa kadrovima njegovog kova i istim idejama od pre 30 i više godina, koji očigledno ne daju rezultate. Pa kako“..

Ne krije Vidić da bi se kandidovao za predsednika FSS.

– Spreman sam da pomognem srpskom fudbalu, pa i da se kandidujem za predsednika FSS, ali ne vidim da u ovom fudbalskom sistemu mogu da pomognem kao pojedinac. Ovde moramo da pričamo o tomu ljudi, da dođu čestiti i strućni ljudi, neokaljani i bez repova. FSS mora da se profesionalizuje, svaki sektor mora da snosi odgovornost za svoje postupke. Sistemi države moraju da se uključe, da kažnjavaju funkcionere, fudbalere, svakog ko prekrši zakon.

Izvor: kurir.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име