Home Sport Vidak Bratić optužuje: Muljaže i tajni spiskovi u FSS

Vidak Bratić optužuje: Muljaže i tajni spiskovi u FSS

0
Vidak Bratić optužuje: Muljaže i tajni spiskovi u FSS

Nema više ćutanja – Vidak Bratić podigao je glas. Bivši prvotimac Crvene zvezde, Vojvodine, Spartaka i OFK Beograda, internacionalac u Rusiji, Grčkoj i Švajcarskoj, učitelj mlađih selekcija crveno-belih, višegodišnji saradnik Nenada Lalatovića u svim klubovima, žestoko optužuje ljude iz Fudbalskog saveza i čelnike trenerske škole.

Razlog – poslednji konkurs za PRO licencu UEFA.

Šuška se poslednjih dana u fudbalskim krugovima da se grupa nezadovoljnih stručnjaka proširila do velikog broja. Rezultati konkursa, pod velom tajne, zagrejali su ionako uzavreli ambijent, na granici ključanja. Direktno iz Saudijske Arabije, Vidak Bratić prekida zavet ćutanja.

I u razgovoru za Sport klub otvoreno kazuje šta mori njegovu dušu.

„Sramno na kakav nivo se srozala nekad ugledna Škola za trenere Fudbalskog saveza Srbije. Tuga, boli me duša, jer je reč o mojoj zemlji, ljudima na čijim plećima je budućnost najpopularnijeg sporta. Pljunuli su nam u lice, izbrisali dekretom godine rada i odlučili na volšeban način, mimo bilo kakvih kriterijuma, samovoljno da sačine spisak polaznika za PRO licencu“, dovoljno je glasan Vidak Bratić, stavljajući do znanja intezitet nezadovoljstva i rešenost da ide do kraja.

Autor: B.S.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here