Sve je spremno za deveti Megdan po redu, koji će večeras biti održan u Šapcu. Merenje je proteklo u najboljem redu, a borci su nikad spremniji.

Deveti Megdan po redu nosi naziv “Pod Vedrim Nebom“: Kako organizator ovog borilačkog spektakla Aleksa Balašević kažu energija Megdana i sporta bila je jača od kiše i oluje.

Himnu Srbije izvodiće Slobodan Trkulja, dok će pirotehnika biti u znak zahvalnosti Bogu i Nebu što nam je podario ovakvu vremensku prognozu. Borci iz celog sveta posetili su Šabac i svi su oduševljeni. Gradonačelnik dr Aleksandar Pajić je je ispred svog grada dokazao da je Šabac grad sporta i da Megdan planira da postane tradicija šabačkog leta.

Gledanost treba da bude veća od Megdana u Beogradskoj Areni, iz razloga što je jedan od najboljih boraca svih vremena Antonio Silva poznatiji kao Big Fut došao na srpski turnir Megdan. Megdan je jedan od najvećih sportskih događaja u našoj zemlji, to planira i da ostane.

Ljudi se najviše interesuju za borbe Nenada Milanova, domaćina Saše Jovanovića i naravno UFC legende Bigfoot Silve koji se bori protiv veoma potencijalnog mladog Domingosa Kventina iz Portugala.

Borci najpopularnije srpskog MMA kluba Car Dušan Silni iz Novog Sada, Nenad Milanov, Goran Veskov i Joksović Nikola imaće sutra važna tri ispita koja će odlučiti da li ćemo ih gledati u nekoj od najjače tri svetske organizacije.

Megdan
foto: Megdan

Spektakl borilačkih sportova iz Šapca biće emitovan u preko 40 stranih zemalja.

Autor: kurir.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име