Home Društvo Utisak nedelje: Đilas negirao tvrdnje da ima račun na Mauricijusu

Utisak nedelje: Đilas negirao tvrdnje da ima račun na Mauricijusu

0
Utisak nedelje: Đilas negirao tvrdnje da ima račun na Mauricijusu

„Apsolutno nije ništa tačno ono o čemu se piše u medijima. Ljudima je malo muka o 619 miliona, od te priče o Đilasu i Šolaku..“, rekao je večerasu Utisku nedelje lider Stranke sloboda i pravda Dragan Đilas i još jednom ponovio da nema privatan račun nigde osim u Srbiji, da ima firmu u Srbiji i u Švajcarskoj, da je porez plaćen u našoj zemlji i da je sve to zavedeno u APR-u.

Na pitanje Olje Bećković da li čeka da neko dođe po njega, Đilas je rekao da je spreman i da je to normalno kada se bavite opozicionim poslom.

Komentarišući današnju “presudu” koja je saopštena u studiju televizije Pink, budući da je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević istakao da će “lider SSP da prođe kao Sarkozi”, Đilas je rekao da cela ta situacija govori u prilog tome da to priča neko ko je dobro upućen.

“Oni iznose u tabloidima sve što im režim kaže. Oni satima i danima govore o svim tim stvarima. Međutim, ja sam čovek koji zna da nije kršio nikakav zakon”, rekao je Đilas.

Komentarišući medijske natpise u kojima se navodi da ima račune u 53 zemalja sveta, Đilas ističe da ništa nije tačno.

“Apsolutno ništa nije tačno što se iznosi. Ja privatan račun nemam nigde osim u Srbiji, imam firmu u Srbiji, imam firmu u Švajcarskoj koju smo osnovali nakon što je prethodno prodata firma. Platili smo porez Srbiji za to, imate sve u APR-u. Nemam nikakve veze sa Mauricijusom, nemam račun, niti firmu tamo, posebno ne mogu da imam niti jedan račun u Dojče banci, koja ne postoji”, rekao je Đilas u “Utisku nedelje”.

Autor: Redakcija MZR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here