Serija „Tajna vinove loze“ oduševila je domaću publiku i postala pravi hit.

Veliko finale prve sezone ostavilo je mnoga pitanja otvorena, a proslavljeni reditelj Dejana Karaklajića otkriva da se uveliko piše nastavak hit serije.

„Druga sezona se nastavlja od trenutka gde smo stali. U nastavku se Vuk i Vera, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, bore za svoju ljubav. Ne mogu previše da vam otkrivam. Biće tu novih likova, vina i vinograda“, rekao je Karaklajić i otkrio da sledi i glumačko pojačanje.

„Pravićemo kasting. Očekujem da drugu sezonu ‘Metro produkcija’ radi u saradnji sa Telekomom Srbija“, iskren je reditelj.

Literarni predložak za seriju „Tajna vinove loze“ je nastao iz pera spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović. Svako veče na RTS i Superstar kanalu ovu priču gledalo je više od milion i po ljudi.Tajna vinove loze

U finalu serije junaci se vraćaju na jezero, gde je sve počelo pre više od 20 godina. Gde je serija započela, tu će se simbolički i završiti prva sezona i ostaviti prostor za dalji nastavak.

„Svi me pitaju ko je ubio Teodoru. Ne mogu to da vam otkrijem. Zovu me ljudi iz celog sveta. Zvali su me iz Norveške i Amerike. Gleda se ‘Tajna vinove loze’, što me veoma raduje“, zaključuje reditelj.

U popularnoj domaćoj seriji sjajne uloge su ostvarili i Aleksandar Srećković Kubura, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Dragi Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić i drugi.

Izvor: Kurir

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име