Nakon manifestacije „Hajdučko veče“ koja se tradicionalno održava u Crnoj Bari, zahvaljujući dvojici meštana u ovom za mnoge interesantnom mačvanskom selu ( od policije do ribolovaca ), ispred marketa „Divna“ održala se prava komedija, slična Nušićevoj.

Kako navodi naš izvor, koji se našao na licu mesta, dvojica bivših partijskih saboraca verbalno su se sukobili. Nekadašnji član SPS i njegov drug član, odan SPS ( imena poznata redakciji ) su se sukobili oko novca. Bivši član SPS, koji je preleteo u drugu partiju zatražio je od dojučerašnjeg saborca da mu plati dug napravljen u preletačevom „dućanu“. „Dužnik“ je kao iz topa odgovorio „Kakav dug? Zar ti nisam prebacio novce preko udruženja, pred izbore?!“

Neverovatno! Toliko su jaganjaca i prasića zajedno ispekli i pojeli na Drini kupovanih od budžetskih novaca, a dozvolili sebi da se sada posvađaju zbog nekakvog duga. Par stotina ili hiljada evra nije ništa u odnosu na novac poreskih obveznika, koji je proturen od strane aktera ove priče – navodi izvor.

Lepo bi bilo da se izljube i pomire. Hrišćanski je praštati. Valjda su veliki vernici, pa to znaju?!

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име