Na današnjoj osmoj sednici Skupštine opštine Bogatić, pred odbornicima se našlo ukupno 13 tačaka dnevnog reda.

Na samom početku sednice, odbornici su obavešteni o formiranju odborničke grupe Srpske radikalne stranke u Skupštini opštine Bogatić, koju će ubuduće činiti četiri člana. Odbornicima SRS Draganu Aćimoviću i Aleksandru Vešiću, pridružili su se nezavisni odbornici Tijana Pejović i Branislav Jurišić, koji su napustili redove Socijalističke partije Srbije.
Najznačanija tačka dnevnog reda bio je Predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda „Salaš Crnobarski“ u opštini Bogatić. Takođe, data je saglasnost na Program rada Turističke organizacije opštine Bogatić za 2021. godinu, kao i na Program rada Kulturno-obrazovnog centra Bogatić za 2021. godinu.
Dve tačke su se odnosile na poslovanje Javno komunalnog preduzeća „Bogatić“ Bogatić i to: Predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz Programa poslovanja preduzeća za period od 01.01. – 31.12.2020. godine i Predlog Zaključka o davanju prethodne saglasnosti na predlog Pravilnika o radu JKP „Bogatić“.
Odbornici su jednoglasno usvojili i Odluku o obrazovanju Saveta za zdravlje opštine Bogatić, Odluku o utvrđivanju erozivnog područja i mera za sprečavanje šteta od erozija na teritoriji opštine Bogatić i Odluku o ovlašćenim i osposobljenim pravnim licima od posebnog značaja za zaštitu i spašavanje u redovnim delatnostima i u vanrednim situacijama.

Izvor: bogatic.rs

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.