Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet povodom navoda iznetih na konferenciji Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini.

„Mi imamo saznanja iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnih postojanja krivičnih dela“, rekao je za Nova.rs Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Kako saznaje Nova.rs, Tužilaštvo bi uskoro trebalo da izda nalog policiji za prikupljanje potrebnih obaveštenja o ovim događajima, odnosno da pokrene predistražne radnje.

Da podsetimo, potpredsednica SSP Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

Dragan Marković Palma oglasio se nakon konferencije rekavši da je Marinika Tepić iznela laži te da će zbog toga morati da ide, kako kaže, u zatvor.

Autor: Nova S

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име