Trim staza sa teretanom na otvorenom je najnoviji sadržaj koji Srednja poljoprivredna škola sa domom učenika nudi, ne samo svojim učenicima, nego svim građanima Šapca. Pored minizoovrta i škole jahanja, koji privlače veliki broj dece, park za vežbanje sigurno će dovesti i nešto starije sugrađane u ovu školu.

-Naša škola je dostupna svima, ranije zbog zoovrta, a sada i zbog trim staze. Najupečatljivija i najlepša sećanja nosim iz ove škole. Srednja škola zauvek ostane u pamćenju. Rad i atmosfera ovde su divni, tako da ću školu uvek preporučivati svoj deci koja treba da upišu srednju, a pogotovu moj smer, koji smatram za najlepši, istakla je Angelina Nikolić maturantkinja smera tehničar horti kulture.

Teretana sadrži šest profesionalnih sprava za vežbanje koje su donirale šabačke firme: Mlekara Šabac, Transkom, Zdravlje, C proizvodnja, Kartonval i Eliksir Šabac, dok je škola finansira trim stazu.

-Videli smo da je ovo dobar način da popunimo prazan prostor u školskom dvorištu, a učenicima i sugrađanima da pružimo nešto novo i korisno. Sadržaj je otvoren za sve Šapčane koji mogu da dođu u školu i provedu kvalitetno vreme ovde. Pored zoološkog vrta i škole i hale za jahanje, kao i parka iza škole, ovo je još jedna naša specifičnost.

Autor: Glas Podrinja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име