Od kada je nestanak devetogodišnjeg dečaka N.N. iz Badovinaca u sredu, u 19 časova Policijskoj stanici u Bogatiću prijavio njegov otac, u potragu su uključeni pripadnici PU Šabac, PS Bogatić, pripadnici žandarmerije i vatrogasci. Nažalost, ni nakon 48 sati intenzivna pretraga još nije dala rezultat.

Reka je nabujala još tog dana, kada je dečak nestao, kada je došao do kolibe, nedaleko od Drine, da nahrani stoku, jer su njegovi otac i majka bili u nadnici. Nivo vode je, neprestano, u porastu što otežavalo rad ekipa na vodi. Juče je aktivirano preko pedeset službenika MUP-a i potraga je nastavljena oko 11:30. Osim policajaca iz Bogatića i Šapca, juče su ronioci žandarmerije pretražili ceo teren reke Drine od Badovinaca do ušća u Savu.

Četiri plovila, sa posadama dva dana neprestano su bila na vodi. Uporedo sa traganjem na Drini, „prečešljano“ je čitavo područje kojim se kretao tog dana, ali i obično, nestali mališan, koji je važio ta dobro, vredno i poslušno dete. Na reku je, verovatno, otišao, pošto je nahranio stoku, ne bi li se rashladio, jer bio strahovito vruć i sparan dan. Šta se dogodilo? Odgovor na to pitanje nema još niko.

PS Bogatić će i danas sa maksimalnim raspoloživim snagama ponovo pretražiti teren u priobalju Drine.

Da li je dečak uopšte i ušao u vodu još uvek je nepoznanica. Danas je treći dan od kako je nestanak prijavljen. Drina ćuti, pa se otvara sumnja da je devetogodišnji N.N. možda i kidnapovan.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име