Građani Bogatića iz dana u dan dobijaju ohrabrujuće vesti, kakve u ovu opštinu nisu stizale još od vremena čuvenog tandema Slobodan Đaković – Dušan Marković, za vreme čijih mandata od 1972. do 1976. je opština Bogatić doživela ekonomsku i infrastrukturalnu ekspanziju.

Mačvani su još pod utiscima jučerašnje posete ministarke Zorane Mihajlović, koja je obećala podrška u vezi nastavka toplifikacije Bogatića, kad danas ih zadesi novi „šok“.

Predsednikova desna ruka, Teodor Teodorović obradovao je sve građane sa informacijom o besplatnoj gasifikaciji Mačve. Prema njegovim rečima Javno preduzeće „Srbijagas“, čiji je prvi čovek Dušan Bajatović kompletne projekte i infrastrukturu kroz Mačvu radi besplatno.

„Na Opštinskom veću doneli smo odluku i ulazimo u proces gasifikacije opštine Bogatić, a realizaciju ovog projekta planiramo možda i do kraja ove godine, ali sigurno početkom sledeće. Gasifikacijom naš budžet neće biti oštećen, jer ceo projekat radimo sa javnim preduzećem „Srbijagas“, koji će finansirati sve, od nacrta do konačne realizacije“ – istakao je zamenik predsednika opštine Bogatić Teodor Teodorović. Opširnije pogledajte u video prilogu:

Cena priključka biće povoljna, još kad bi cena gasa bila kao u Bugarskoj, gde je gas 40% jeftiniji nego u Srbiji, svi bi ga koristili.

Autor: Redakcija MZR

Video prilog: Mačva Info

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.