Telo ubijene Srpkinje Suzane S. (36) nađeno je sinoć u stanu u Beču, gde je živela sa svojim suprugom i šestogodišnjim sinom, preneli su austrijski mediji.

Kako saznaju „Novosti„, ubijena žena, kod koja je prema informacijama medija nađena sa povredama vrata i glave, poreklom je iz Trstenika.

Policija je izdala nalog za hapšenje njenog supruga, kojeg je nakon saslušanja pustila. Suprug je bio taj koji je pozvao hitnu, a do sada nije bio poznat policiji.

Zamolio je u ranim jutarnjim satima suseda da zove hitnu pomoć, a nakon što je ustanovljena smrt žene policija je pokrenula istragu.

Komšije kažu da se iz stana Suzane i Nenada S. nikada nije čula svađa i svi pamte porodicu po dobroti, prenose austrijski mediji.

„To je bila jedna veoma prijatna porodica. Oboje su se mnogo brinuli o zajedničkom dečaku. Nedavno je porodica imala tragediju. Nenadovi roditelji su, jedno za drugim, preminuli usled korone“, kaže sused Ibrahim B.

Nakon obdukcije policija je danas, po nalogu tužilaštva, iz pritvora pustila Nenada.

Obdukcija nije mogla da potvrdi, niti da odbaci da je Suzana ubijena, zbog čega je policija nastavila istragu u ovom slučaju.

Autor: Tanjug/novosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име