Poslednjih dana Veliku Britaniju potresa velika nestašica benzina, zbog čega je Srbija danas uputila ovoj državi pomoć od 10.000 švercera goriva.

Kako saznaje Njuz, oni su poneli po nekoliko praznih flaša i tokom popodneva će biti raspoređeni po svim većim gradovina u Velikoj Britaniji.

Dejan Obradović, poznatiji kao Deki Dizel, koji je svoju karijeru počeo pre skoro 30 godina na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke, kaže da je momentalno odlučio da pomogne britanskom narodu.

– Jeste da se dugo nisam ovo radio, ali prodavanje benzina vam je kao vožnja bicikla, nikad se ne zaboravlja. Uspeo sam da nađem svoju staru flašu koka-kole od dve litre, zapremine 1,6 litra, i uputio sam se ka Mančesteru – kaže Deki Dizel i dodaje da sve njegove nekadašnje mušterije mogu da posvedoče da je imao najčistiji benzin i da količina vode u flaši nikada nije bila veća od 10 odsto.

On napominje da je spreman, ako se kriza u Velikoj Britaniji proširi i na druge oblasti, da ovom narodu pomogne i prodajom cigareta na ulici, trgovinom dezondorasima zelene, crvene, plave i žute Malicije, kao i menjanjem funte za evro po najpovoljnijem kursu.

Autor: Marko Dražić

Izvor: Njuz

https://www.njuz.net/srbija-salje-velikoj-britaniji-pomoc-od-10-000-svercera-benzina/

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име