Mediji u Norveškoj poslednjih dana bruje o skandalu koji su „režirali“ fudbaleri Brana.

Prvotimci ovog kluba su želeli da se opuste uz alkohol i večerom požele dobrodošlicu novim igračima, ali su u tome očigledno otišli predaleko.

Kako pišu tamošnji mediji, 12 fudbalera je organizovalo žurku, koja je u jednom momentu prerasla u orgijanje na stadionu. Nakon večere, fudbaleri su pozvali četiri devojke i zabavljali se do ranih jutarnjih časova.

Bran stadion
Bran stadion

Navodno, svima koji su prisustvovali, bilo je zabranjeno koriščćenje mobilnih telefona, koji su odmah odloženi, kako ne bi na društvenim mrežama završio neki od snimaka, ali, fudbaleri nisu marili za video nadzor postavljen na stadionu, koji je zabeležio nemile scene.

Tamošnji portal „BT“ piše da su kamere snimile apsolutno sve, od odnosa do trčanja igrača bez odeće, a skandal je završio u medijima i fudbaleri su se našli na stubu srama, a očekuju ih drakonske kazne.

– Imali smo ozbiljan razgovor s njima, kaznićemo ih, ali ne možemo sve da ih suspendujemo. Prevelika je to grupa igrača da bismo ih izbacili iz tima. Možemo jednog da suspendujemo, ali ne možemo sve, kazao je sportski direktor kluba Jakobsen za norveške medije.

Da sve bude gore, sve ovo učinjeno je pred važan susret sa Sandefjordom, gde Bran mora da pobedi ne bi li sačuao ikakvu nadu za opstanak u Elitseriji. Ovaj klub trenutno zauzima poslednje mesto u norveškom šampionatu sa sedam bodova i samo jednom pobedom u 14 odigranih kola, a prvi klub iznad crte, Tromze, ima šest poena prednosti.

Izvor: Mediji

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име