Košarkaši Denvera pobedili su Indijanu sa 113:103, uz novi sjajan učinak Nikole Jokića, koji je došao do dabl-dabla.

Oporavio se Denver od nove serije oscilacija, vezao je četrvti trijumf na gostovanjima, posle Oklahome, Čikaga i Milvokija, a Jokić je tome doprineo sa 20 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Ovaj put, imao je dva efikasnija saigrača, što mu je sigurno prijalo. Konačno je dobio adekvatnu podršku i rasteretio se, pa je Porter imao 24 poena, Marej 23, Tarner je nosio Indijanu sa 22 poena i 12 skokova.

Istakao se u Indijani i Sabonis, sa tačno po 10 poena, skokova i asistencija, a Denver je u pravo vreme “dodao gas”, početkom poslednje deonice je napravio seriju za maksimalnu razliku pri 99:81, čime je rešen meč.

Sledi Ol-star, pa gostovanje Memfisu, a Denver se lepo podigao na šesto mesto Zapada.

Sa druge strane, Sakramentu nije uspelo da ukroti Lilarda, strelca 44 poena za pobedu Portlanda.

Foks je bio lider Kingsa sa 32 poena i 12 asistencija, a naš Nemanja Bjelica je 27 minuta iskoristio za 12 poena i devet skokova.

Uoči duela sa Jokićem, Memfis je pao protiv Milvokija sa 112:111, iako je Morant imao sjajnu partiju sa 35 poena. Presudio je Adetokumbo sa 26 poena, 11 skokova i osam asistencija.

Vašington je nadigrao Kliperse uz 33 poena Bila i 27 Vestbruka, parirao je Lenard sa 22 poena, a Deni Avdija imao je sedam skokova uz četiri poena i šut 2-2 iz igre, za 25 minuta.

Batler je predvodio Majami protiv Pelikana, sa 29 poena i devet asistencija.

Autor: Redakcija MZR

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.