Dragiša Jović iz Železnika, koji se predstavlja kao antigumar, objavio je da već drugu sezonu ne menja letnje gume sa zimskim, već da letnje premaže Pavlovićevom mašću i one automatski dobijaju karakteristike zimskih.

I ne samo to, kako kaže, tako premazane letnje gume sa Pavlovićevom mašću su još kvalitetnije i bezbednije nego prave zimske, a policija ne može da utvrdi da u stvari na vašem automobilu imate letnje gume.

– Te zimske i letnje gume su najobičnija izmišljotina gumarske mafije samo da bi na nama vozačima zarađivali novac. Ja sam pronašao način kako da to rešim, odnosno ovu tajnu mi je otkrio jedan vulkanizer prošle godine pred sam kraj njegovog života. “Dragiša”, rekao mi je kad mi je na samrti poslednji put menjao gume “Ne mogu na onaj svet ako nekome ne otkrijem ovu tajnu”, a ja je sada otkrivam svima da znaju, kaže Jović.

On dodaje i da je napravio viber grupu “Pavlovićeve gume” u kojima drugim vozačima deli savete kako da letnje gume premažu sa čuvenom mašću.

– Ima tu nekoliko caka. Koliko i kako namazati Pavlovićevu mast, a zavisi od marke, veličine i starosti gume. U grupi je takođe i nekoliko savesnih vulkanizera koji ne žele da budu u službi gumarke mafije, rekao je Jović.

On je ispričao i da ga je policija više puta zaustavila, ali da nikada nijedan policajac nije provalio da umesto zimskih ima letnje gume premazane Pavlovićevom mašću.

– Sam mi je jedan jednom namignuo posle kontrole i tiho mi, da ga kolega ne čuje, rekao “Mi smo naši”, dodaje Jović.

Bane Grković

Izvor: Njuz.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име