Home Društvo ŠAPIĆ: SNS BEZ VUČIĆA NEĆE BITI ISTA ORGANIZACIJA!

ŠAPIĆ: SNS BEZ VUČIĆA NEĆE BITI ISTA ORGANIZACIJA!

0
ŠAPIĆ: SNS BEZ VUČIĆA NEĆE BITI ISTA ORGANIZACIJA!

Potpredsednih Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić ocenio je danas da ta stranka neće biti ista organizacija ukoliko se Aleksandar Vučić povuče sa čela stranke


Šapić je rekao da je Vučić napravio SNS i da njegova namera da se povuče sa funkcije predsednika stranke „ostale članove ne čini baš previše srećnim“.

„SNS sa Vučićem i bez njega nije ista organizacija. Nema nikakve dileme da ukoliko ostane pri toj odluci i skloni se sa čela stranke, ona sigurno ne može da ostane na nivou na kom je bila do tog momenta, a pitanje je samo koje će posledice toga biti“, kazao je Šapić, gostujući na Pink televiziji.

On je rekao da je SNS pod vodstvom Aleksandra Vučića uspela da uradi mnogo za Srbiju u poslednjih 10 godina i da bi se trebalo potruditi da se zadrže ostali kvalitetni članovi stranke ukoliko dođe do odlaska predsednika Vučića.

Naveo je da je jedan od najkvalitetnijih ljudi u stranci predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić i ocenio da bi stranka bila na velikom gubitku, ukoliko bi Glišić zajedno sa Vučićem napustio funkciju u SNS.

Upitan da li je razgovarao sa predsednikom Vučićem o njegovoj odluci, Šapić je okarakterisao kao neumesno da se meša u njegove odluke.

„On dobro zna šta radi i dobro će izmeriti pre nego što donese konačnu odluku“, kazao je Šapić.

Istakao je da su sada prioritet predstojeći izbori, te poručio da će sve liste nositi ime Aleksandra Vučića, kao aktuelnog predsednika SNS-a i tvorca savremene politike Srbije.

Kazao je da je važno za sve građane Srbije da se spuste tenzije u društvu i da se implementiraju dobre stvari kao što je Otvoreni Balkan, kako bi se životni standard u Srbiji podigao na viši nivo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here