Gradska uprava u Šapcu objavila je danas javni poziv za dostavljanje predloga kandidata za dodelu Aprilske nagrade, najvećeg priznanja grada koje se dodeljuje se zaslužnim pojedincima, preduzećima, institucijama i ustanovama, povodom Praznika grada Šapca – 22. aprila.

Nagrada se dodeljuje u tri kategorije za izuzetne doprinose u sledećim oblastima: Ukupan razvoj i promocija grada Šapca; Razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda; Razvoj sela, poljoprivrede i mesnih zajednica kao središta odlučivanja ljudi o poboljšanju uslova života i rada. Simbolično je predstavlja ključ grada, rad umetnika Marka Crnobrnje.

Pravo predlaganja kandidata za Aprilsku nagradu grada Šapca imaju sva pravna i fizička lica sa teritorije grada Šapca. Predlozi moraju biti obrazloženi i treba da sadrže dovoljno elemenata za ocenu dostignuća ili ostvarenja kandidata predloženih za dodelu Aprilske nagrade grada Šapca. U predlogu je obavezno naznačiti za koju od kategorija je predložena kandidatura.

Predlozi se dostavljaju Komisiji za dodelu Aprilske nagrade grada Šapca, na adresu: Gradska uprava grada Šapca, Gospodar Jevremova 6, Šabac, ili na i-mejl adresu grad@sabac.org sa naznakom: Poziv za predlaganje kandidata za dodelu Aprilske nagrade grada Šapca za 2021. godinu.

Predloge je neophodno dostaviti do 15. aprila 2021. godine.

Izvor: sabackilist/sabac.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име