U čast obeležavanja Praznika grada Šapca, zaslužnim ustanovama i pojedincima dodeljuje se najviše priznanje Grada Šapca, Aprilska nagrada u vidu Ključa grada i plaketa.
Komisija je odlučila da Aprilsku nagradu u kategoriji Razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda, dodeli predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću – navodi se na zvaničnoj fejsbuk stranici gradonačelnika Šapca Aleksandra Pajića i dodaje:

Za vreme aktuelnog mandata predsednika Vučića, Srbija je napravila značajne iskorake u različitim segmentima društvenog života. Njegova vizija Srbije obuhvata ekonomski obnovljenu, uređenu, modernu evropsku državu, regionalnog lidera u ekonomiji, politici, infrastrukuri, energetici, stabilnosti svake vrste, afirmaciji ljudskih prava i sloboda, ali i u obrazovanju, kulturi, nauci, prosvećenosti, sportu i natalitetu. Uspešna i jaka Srbija, početni je preduslov da i Šabac u narednim godinama postane – Grad budućnosti. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dobio je i povelju Počasni građanin grada Šapca.

U ovoj kategoriji Aprilsku nagradu dobio je i Slaviša Savić, sekretar Udruženja paraplegičara Mačvanskog okruga.

Komisija je odlučila da Aprilsku nagradu u kategoriji Ukupan razvoj i promocija grada Šapca, dodeli Opštoj bolnici ,,Dr Laza K. Lazarević” Šabac, Domu zdravlja ,,Dr Draga Ljočić” Šabac i Zavodu za javno zdravlje Šabac.

U kategoriji Razvoj sela, poljoprivrede i mesnih zajednica kao središta odlučivanja ljudi o poboljšanju uslova života i rada, Aprilska nagrada je dodeljena porodici Jadranović iz Dobrića.

У част обележавања Празника града Шапца, заслужним установама и појединцима додељује се највише признање Града Шапца,…

Posted by Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić on Thursday, April 22, 2021

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име