U tržnom centru Ušće u Beoradu od danas od 9 časova biće otvoren vakcinalni punkt gde će građani moći da se vakcinišu protiv korone bez zakazivanja, a moći će da biraju trenutno dostupne vakcine.

Red je počeo da se pravi još od osam sati.

Kako bi građani bili dodatno motivisani da se vakcinišu, oni koji prvi dođu na ovaj vakcinalni punk, danas, sutra i u subotu, biće i nagrađeni.

Tako će danas prvih 100 vakcinisanih osoba dobiti po vaučer u vrednosti od 3.000 dinara za kupovinu u ovom tržnom centru. Ta akcija se nastavlja i sutra, kada će prvih 50 vakcinisanih dobiti po vaučer ali u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu u Fashion & Friends radnjama, a prvih 100 vakcinisanih u subotu dobiće po poklon paket kompanije BG Electronic.

Procenjuje se da bi se na sat moglo vakcinisati oko stotinu ljudi, a punkt će u narednom periodu biti otvoren svakog dana od 9 do 21 čas.

Punkt su pripremili Gradski zavod za javno zdravlje i Grad Beograd, Ministarstvo zdravlja je obezbedilo lekare i medicinske sestre, a Institut za javno zdravlje „Batut“ vakcine.

Sekretarijat za vanredne situacije je obezbedio opremu za punkt, dok je tržni centar Ušće ustupio prostor. Gradski tim za vakcinaciju vodi sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име