Darko Mitrović doskorašnji voditelj emisije „Mentalno razgibavanje “ oglasio se na svom zvaničnom fejsbuk profilu prvi put nakon otkaza koji je dao uživo, za vreme trajanja emisije. Njegovo obraćanje prenosimo u celosti:

Dragi prijatelji,
nisam se oglašavao, davao intervjue, izjave, niti odgovarao na pitanja i uvrede posle mog odlaska sa Nove. Tako ću nastaviti i dalje. Ne mislim da sam ostao nedorečen, sve što sam želeo rekao sam u proteklih 15 godina. Oni koji kroz život koračaju širom otvorenih očiju, odavno vide istinu, ovi drugi mi zaista nisu važni, oni na žalost nikad neće progledati.
Ne tražim nikakvo razumevanje niti sažaljenje, jer nema zbog čega. Nemam potrebu da se bilo kome pravdam jer sam tokom svih ovih godina bio iskren i prema vama i prema sebi. Oni koji moraju, neka se pravdaju. Sad nastavljam dalje. Imam vas kao vetar u leđa. To je sve što mi je potrebno.
Mom dugogodišnjem prijatelju i kolegi Maretu želim puno uspeha, snage i sreće u daljem radu. Kada sam ustao i napustio studio, sačekao sam ga, zagrlio van očiju javnosti, pozdravio se sa njim i otišao. Toliko treba da znate. Sve ostalo je samo naša stvar.
Uskoro se javljam sa više informacija o podcastu i sajtu koji pokrećem. Nadam se da ćete biti uz mene kao i do sad. Hvala vam za sve ove godine podrške.

Živi bili!

Dragi prijatelji,nisam se oglašavao, davao intervjue, izjave, niti odgovarao na pitanja i uvrede posle mog odlaska sa…

Posted by Darko Mitrović on Sunday, April 4, 2021

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име