Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti, a posle koronavirusa zauvek je napustila ovaj svet, nakon čega se oglasio i njen suprug Futa koji je potvrdio ovu tužnu vest.

amp_images

Futa se oglasio i potvrdio da je Marina Tucaković umrla

Marina Tucaković preminula je u 68. godini života, nakon duge i teške bolesti, a njen suprug potvrdio je ovu tužnu vest.

Tacno je, preminula je Marina. Nisam sad u stanju da pricam, razumite me. Ode jedan deo mene, van sebe smo, moram da idem – rekao je Futa.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Malo pre njene smrti Futa je govorio o njenom stanju, i istakao je da se divi njenoj energiji, kao i da je ona bila vedrog duha.

– Marina je pre hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gde crpi energiju – rekao je tada Futa.

Podsećanja radi, Marina Tucaković hospitalizovana je u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza korona virusom. NJoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu „Dr Dragiša Mišović“ gde je priključena na respirator.

Sarađivala je i zaslužna je za uspešne karijere brojnih domaćih ličnosti poput Cece, Olivera Mandića, Dragane Mirković, Jelene Karleuše, Lepe Brene, Vesne Zmijanac, Zdravka Čolića, Tošeta Proeskog, Džeja, Željka Samardžića, Ace Lukasa, Saše Matića, Ane Nikolić, Nataše Bekvalac, Željka Joksimovića, Ane Nikolić, Severine, Nede Ukraden, Slađane Milošević, Harisa Džinovića…

Najveća tragedija koja ju je zadesila jeste smrt sina Miloša, u decembru 2008. godine. Miloš je preminuo u 24. godini, od posledice predoziranja.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име