U petak, 26. marta, na sastanku predsednika Opštine Ljubovija Milana Jovanovića i predstavnika zaseoka Vršić, selo Caparić, dogovorena je poseta predsednika opštine ovom selu i obilazak puteva za koje je neophodna rekonstrukcija.

Predsednik Milan Jovanović i direktor JP Ljubovija Srboslav Jagodić 29. marta obišli su puteve u Capariću i u razgovoru sa doktorom Draganom Petrovićem, Milojem Petrovićem i Aleksom Nikolićem, meštanima ovog sela, dogovorili su skori početak radova na deonici puta od Caparića (trafo stanica) do Vršića. Kako je rekao predsednik Jovanović, za ovaj deo puta urađena je i projektna dokumentacija za rekonstrukciju puta i asfaltiranje u dužini od jednog kilometra, pa se može očekivati u budžetu za iduću godinu i asfaltiranje.

Meštani sela izrazili su zahvalnost opštini Ljubovija ali i predsedniku lično na angažovanju u rešavanju ovog problema. Kako ističu, Milan Jovanović prvi je predsednik opštine koji je došao u ovo selo posle izbora, jer su svi prethodni u poseti bili samo u predizbornoj kampanji.

Početak radova očekuje se u narednih desetak dana, a što će u velikoj meri zavisiti i od vremenskih uslova.

Izvor: Zvanični profil Opštine Ljubovija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име