Home Društvo Predsednik opštine Bogatić u poseti OŠ „Mika Mitrović“: Lokalna samouprava poklonima obradovala našu decu

Predsednik opštine Bogatić u poseti OŠ „Mika Mitrović“: Lokalna samouprava poklonima obradovala našu decu

0
Predsednik opštine Bogatić u poseti OŠ „Mika Mitrović“: Lokalna samouprava poklonima obradovala našu decu

Đacima prvacima danas je prvi dan u školi. Lokalna samouprava obradovala je najmlađe školarce poklonima. Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović posetio je osnovnu školu „Mika Mitrović“ u Bogatiću i kazao sledeće:

Zaista sam ispunjen srećom i zadovoljstvom što sam bio u prilici da pozdravim i poželim dobrodošlicu i srećan početak školovanja đacima prvacima u osnovnoj školi “Mika Mitrović” u Bogatiću.
Danas je poseban dan za naše mališane jer otvaraju sasvim novo razdoblje u njihovim životima. Siguran sam da će biti dobri đaci, da će u školi uživati, međusobno se družiti i naravno učiti sa svojim dobrim i pametnim učiteljima i učiteljicama, da će ih pomno slušati i upijati šta im one govore.
Bili smo svedoci da je prošla školska godina za sve bila izuzetno teška i izazovna, posebno za učenike i njihove roditelje, ali i za nastavnike. Njima upućujem iskrenu zahvalnost što su i u takvim otežavajućim okolnostima pokazali visok nivo profesionalnosti i što su pružili svoj maksimum i tako omogućili da sve prođe što bezbolnije i uspešnije.
Nažalost, i ovu školsku godinu počinjemo u vrlo specifičnim, neuobičajenim uslovima zbog i dalje prisutne pandemije koronavirusa, ali sam ubeđen da ćemo zajedničkim snagama uspešno savladati sve prepreke koje će nam se pojaviti na putu, jer za koga ćemo da to uradimo, nego za našu decu, za našu budućnost.
Lokalna samouprava se potrudila da u skladu sa mogućnostima, prigodnim poklonima obraduje naše đake prvake. Moji najbliži saradnici su obišli i ostale osnovne škole sa teritorije naše opštine, te su đacima prvacima u Badovincima, Klenju, Dublju, Crnoj Bari i Glušcima takođe poželeli mnogo sreće i uspeha u njihovom školovanju – rekao je Damnjanović na kraju.

Autor: Redakcija MZR

Foto: Opština Bogatić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here