Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović, u ime lokalne samouprave i u svoje lično ime čestitao je Vaskrs sveštenstvu i svim vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po julijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:
“Uoči velikog hrišćanskog praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista upućujem najsrdačnije čestitke sveštenstvu i vernicima, sa željom da ga provedu ispunjeni osećanjima sreće, tolerancije, vere i nade u bolju, uspešniju i srećniju budućnost.
Teška vremena koja je sa sobom donela pandemija korona virusa naučila su nas koliko smo važni i potrebni jedni drugima i kako je zdravlje najveće bogatstvo koje čovek može da poseduje, stoga budimo savesni i čuvajmo jedni druge. Neka nam Vaskrs, kao najveći praznik bude podstrek da istrajemo u poteškoćama i iskušenjima koje su pred nama.
Želim vam da praznik provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, u duhu tolerancije i međusobnog uvažavanja i praštanja, okruženi najbližima“.


Hristos Vaskrse!

Председник општине Богатић Милан Дамњановић, у име локалне самоуправе и у своје лично име честитао је Васкрс свештенству…

Posted by Председник општине Богатић – Милан Дамњановић on Saturday, May 1, 2021

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име