Za ubistvo Ljubomira Trnića (45) osumnjičeni su Venes L. (42) i njegova ljubavnica Nikolina K. (26). Oni su, prema nezvaničnim informacijama, mučili i nožem ubili Trnića u Venesovom stanu u Sremskoj Mitrovici. Ubistvu je prethodilo pijančenje.

Ljubavnici iz pakla su zatim umotali Ljubišin leš u tepih i ostavili ga u gepeku „golfa“ u naselju Kamenjar, u blizini Nikolinine zgrade. Motiv krvavog zločina nije poznat, a policija je u subotu uhapsila Nikolinu.

Nikolinina komšinica ispričala je da je Ljubišin leš otkriven tek u petak predveče, oko 18 sati.

– Krenula sam da bacim smeće u kontejner, kada sam na parkingu ugledala jeziv prizor. Kao u gangsterskim filmovima… Iz starog sivog „golfa 5“, koji je tu često bio parkiran, virio je dugačak tepih iz koga je kapala krv! Krvi je bilo svuda ispod kola – priča šokirana žena, koja je odmah pozvala policiju.

Ubijeni Ljubomir, inače, sa suprugom Jovanom ima troje dece uzrasta 10, pet i godinu i po dana. Živeo je s porodicom u mitrovačkom naselju Jalija, a njegov nestanak je u četvrtak uveče prijavila Jovana.

– On je u četvrtak po podne otišao od kuće biciklom. Čula sam od očevidaca da je poslednji put viđen kako sa drugarima pije ispred obližnje prodavnice. Tamo se, kako sam saznala, zatekao i taj Venes, koji ga je posle pozvao kod njega u stan. Šta se dalje desilo, ne znam… Nije mi jasno kako su mogli mog Ljubišu tako da muče i ubiju, kome je on išta skrivio?! Bio je dobrica, ni mrava ne bi zgazio – kazala je uplakana udovica.

Ljubomirov poznanik ispričao je da je Trnić završio srednju saobraćajnu školu i bio je bez stalnog zaposlenja.

Povremeno je obavljao razne poslove, za nadnicu, dok mu supruga radi u jednoj mitro- vačkoj kompaniji – rekao je Ljubomirov poznanik. U policiji kažu da je Nikolina K. locirana i privedena u subotu uveče, dok je Venes i dalje u bekstvu. On je dobro poznat policiji i ima debeo dosije.

– Više puta je osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora zbog ubistva. Reč je o opasnoj osobi, sa sociopatskim poremećajem ličnosti. Bavio se svim i svačim, prodajom narkotika, prostitucijom, a postoje saznanja i da je podvodio sadašnju devojku Nikolinu K. Oboje su heroinski zavisnici – rekli su u policiji.

Nesrećni Trnić sahranjen je juče na Centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Jovana Trnić, supruga ubijenog Ljubomira, potresnom porukom oprostila se od muža na Fejsbuku. Nema više moje podrške, nema više oca moje dece… Volim te, Ljubomire… Srušio mi se svet – napisala je Jovana.

Izvor: Blic

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.