Fudbalskom klubu Mačva iz Šapca ove sezone ne cvetaju ruže u Ling Long ligi Srbije a kako stvari stoje mogli bi uskoro da dobiju i novog vlasnika. Prema ekskluzivnom saznanju do kojeg je došla naša redakcija bivši proslavljeni reprezentativac Jugoslavije, Partizana i Real Madrida Predrag Peđa Mijatović preuzima klub iz Šapca.

U kratkom telefonskom razgovoru Peđa je kazao da je zainteresovan preuzeti klub iz Šapca. Sledeće nedelje dolazim u Srbiju i preduzeću sve potrebne radnje kako bih uspeo da se sa čelnicima kluba dogovorim oko detalja – kazao je Mijatović.

Pošto smo razgovarali i o sadašnjem selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, Mijatović je dao veliku podršku svom dugogodišnjem saigraču i porodičnom prijatelju. Peđa je dodao da je siguran da se niko od moćnika i političara Piksiju ne sme mešati u posao, jer će Piksi istog trenutka ako se to dogodi dati momentalni otkaz.

Na kraju razgovora shvatismo da sve u vezi FK Mačva i eventualnog dolaska proslavljenog fudbalera u Šabac ipak je samo prvoaprilska šala.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име