Početkom rada oftalmološkog kabineta unapređuje se i zaokružuje specijalističko-konsultativna delatnost u Domu zdravlja. Usluge lekara specijalista sve dostupnije u ovoj ustanovi, pa ne moraju da putuju u Šabac. Za opremanje oftalmološkog kabineta Opština Bogatić izdvojila više od 2.000.000 dinara.
U narednih mesec dana u Domu zdravlja biće opremljen oftalmološki kabinet – potvrdio je za Mačva Pres dr Aleksandar Martinović, direktor ove ustanove.

Ranije je najavljeno da će u Domu zdravlja raditi lekar specijalista oftalomogije i to će biti ostvareno. Neophodna oprema je poručena i biće isporučena u narednih mesec dana, a više od 2.000.000 dinara za nabavku je izdvojeno iz budžeta Opštine Bogatić.

– U Domu zdravlja je razvijena specijalističko-konsultativna delatnost, imamo internistu, pneumoftiziologa, radiologa, psihijatra i neurologa, i na ovaj način zaokružujemo ovu delatnost. Izlazimo u susret potrebama građana i omogućavamo da im specijalističke usluge budu dostupnije u Bogatiću – kaže dr Martinović.

Ubuduće pacijenti neće morati da putuju u Šabac da bi obavili specijalistički oftalomoški pregled, jer će pregled očiju i kompletnu dijagnostiku moći da obave u Domu zdravlja u Bogatiću.

.

Autor: Gruja Press

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име