Šabački naprednjaci ugostili su večeras Okružni odbor Srpske napredne stranke. Ovaj veliki stranački skup je održan u prepunoj sali Pozorišta.

Prisutnima su se obratili predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić, potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Aleksandar Šapić, član Izvršnog odbora SNS-a i koordinator ove stranke za Mačvanski i Kolubarski okrug Branislav Malović, i u ime domaćina poverenik Gradskog odbora SNS-a dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca.

– U sjajnoj atmosferi razgovarali smo o realizaciji projekata koji će biti na dobrobit građana Šapca. Srpska napredna stranka nema alternativu, a sve što smo u izbornoj kampanji obećali, trudićemo se da u najkraćem roku ispunimo! Svi su fascinirani energijom, a na nama je da to pretočimo u konkretne rezultate. Šabac će biti grad budućnosti! Živeo Šabac! Živela Srbija! – istakao je Pajić.

Opštinu Bogatić na sednici su predstavljali predsednik Milan Damnjanović, zamenik Matija Milovanović, predsednik Skupštine Siniša Puzić i načelnik lokalne samouprave Branko Danilović, koji nisu krili zadovoljstvo nakon što su upoznati sa perspektivnim planovima stranke.

Čelnici opštine Bogatić

Autor: Redakcija MZR

Foto: Šabački list

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име