Ekipi koja slovi za najvećeg favorita u pohodu na Olimpijsko zlato, u basketu 3×3 pridružio se i najiskusniji igrač Dušan Bulut. Konačan sastav je kompletiran i zna se ko su igrači koji će uz Buluta braniti čast Srbije na ovogodišnjoj olimpijadi.

Pored Buluta za reprezentaciju Srbije nastupiće Aleksandar Ratkov, Mihailo Vasić i Dejan Majstorović. Sa ekipom će biti još selektor Goran Vojkić.

Naš tim su napustili igrači Stefan Kojić i Marko Savić, koji su juče doputovali za Beograd, zajedno za trenerima Žderom i Lukićem, te fizioterapeutom Sajićem.

U košarkaškim krugovima već se uveliko priča o tome kako je moguće da najbolji igrač našeg tima sa priprema za olimpijadu, treći najboljerangirani igrač u Srbiji i četvrti najboljerangirani igrač u svetu, momak čija je statistika impresivna, član najboljeg tima na svetu, ekipe Liman Stefan Kojić ne bude uvršten u tim.

Zbog čega je Kojić „izbačen“ iz tima nismo uspeli saznati. Stefana smo juče pokušavali kontaktirati na telefon, ali se na pozive nije odazivao.

Da li će kao i u drugim sportovima jednog dana isplivati „prljav veš“ iz našeg basket tima, ostaje da vidimo. Šta da očekuju deca koja tek kroče u sport i ostvaruju odlične rezultate, a vide da rezultat nije merilo uspeha? Čemu da se nadaju i šta da im bude satisfakcija za vika odricanja?

Želimo sreću našoj reprezentaciji, i da se kući vrate sa zlatnim odličjem, a sigurno da je i Dušan Bulut svestan koliko će to bez Stefana Kojića biti teže.

Autor: Redakcija MZR

1 KOMENTAR

  1. Што не објавите сада демант и напишете да је у репрезентацији и да је отишао у Токио?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име