Narodni muzej Šabac učestvuje u nacionalnoj muzejskoj inicijativi, koja se ove godine po sedmi put održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja R. Srbije, a koordinacijom Nacionalnog komiteta Međunarodnog saveta muzeja – ICOM Srbija.

Početak manifestacije obeležiće svečano otvaranje izložbe „Daj mi reč da je naslikam“ 12. maja u 12 časova, bez prisustva publike. Otvaranje možete pratiti preko zvanične Fejsbuk stranice muzeja.

„Evropska noć muzeja“ biće prilika da se ponovo oprobate u virtuelnoj realnosti „Šabačke tVRđave“ 15. maja od 14 časova. Korišćenje aplikacije biće moguće samo uz prethodno zakazan termin. Aplikacija će biti dostupna u periodu od 15 – 18. maja ove godine.

Zakazivanje će se vršiti putem Gugl-prijave koja će biti dostupna na Fejsbuk stranici,muzeja ili telefonom na broj 015/350-287. Svi termini su po 15 minuta. Prijava je u linku ispod 👇👇👇

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5HxU1HzjcnwFrrmvg1bksDIG7c26YBNC8aX-JaBYw0Ye2Tg/viewform

Poštujući važeće epidemiološke mere, iskoristite mogućnost da uživate u zanimljivim sadržajima koje su nam u šabackom muzeju vam za ovu priliku pripremili!

Raspored događaja

Tokom manifestacije ulaz je besplatan za sve posetioce.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име