Home Društvo Novak svojim instagram pratiocima pokazao kako se njegov narod bori za očuvanje prirode, fotografija sa Gazele obišla svet!

Novak svojim instagram pratiocima pokazao kako se njegov narod bori za očuvanje prirode, fotografija sa Gazele obišla svet!

0
Novak svojim instagram pratiocima pokazao kako se njegov narod bori za očuvanje prirode, fotografija sa Gazele obišla svet!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, na svom Instagram nalogu objavio je sliku sa današnje blokade mosta Gazela u Beogradu, uz poruku o zdravlju.

„Čist vazduh, voda i hrana su ključevi zdravlja. Bez toga, svaka reč o „zdravlju“ je suvišna“, piše na Instagram storiju, uz sliku građana, koji su blokirali Gazelu. Novaka na instagram profilu prati 9,5 miliona ljudi širom sveta, kojima je poslao jasnu poruku kako se njegov narod bori za očuvanje prirode.

Pored toga, Đoković je u svom storiju napisao i da je „priroda naša majka“.

„Provodimo više vremena u prirodi. Sa njom i uz nju nam je život bogatiji“, piše na Novakovom Instagramu.

Đoković podelio sliku blokade na Gazeli: Čist vazduh je ključ zdravlja 2
Foto: Screenshot Instagram @djokernole
Đoković podelio sliku blokade na Gazeli: Čist vazduh je ključ zdravlja 3
Foto: Screenshot Instagram @djokernole

Podsetimo, građani su u subotu blokirali saobraćajnice u više gradova, nakon što ih je nekoliko ekoloških organizacija pozvalo da na taj način izraze protest protiv Rio Tinta i Zakona o eksproprijaciji, koji još nije potpisao predsednik Srbije, i potpisanog Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi.

Autor: Redakcija MZR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here