Danas najboljo teniser sveta, a zasigurno i u istoriji belog sporta naš Novak Đoković i njegova porodica su da bi Novak došao do cilja prolazili kroz mnogobrojne probleme.

Davne 2003. juniorski šampion Novak Đoković sa svojim ocem Srđanom gostovao je u Sportskoj galaksiji. Nole je tada govorio o svojim izvanrednim juniorskim uspesima, kakve niko do tada nije postigao u našoj zemlji.

Među mnogim video-zapisama Noletovih početaka koji izazivaju simpatije, ovaj ipak izaziva određenu dozu gorčine. Nole je u tom trenutku rekao:

– Ako želiš da postaneš profesionalni igrač, veliki igrač, svetski, moraš da odeš iz ove zemlje! – rekao je Nole te 2003. g.

Njegov otac Srđan tada je detaljnije objasnio probleme koje su imali sa potencijalnim partnerima koji bi finansijski stali iza Novaka. Naime, u Noleta tada nije hteo pare da uloži niko.

– Nas ne interesuje sponzor. Mi ne tražimo pare koje će neko dati i neće imati ništa od toga. Mi tražimo poslovnog partnera s kojim ćemo potpisati poslovni ugovor, ono što se u svetu radi poslednjih 20-30 godina – rekao je Srđan tada.

Pogledajte video👇

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име