Ni posle višemesečnog pisanja o kritičnoj deonici puta Banovo Polje – Ravnje, u delu koji teritorijalno pripada opštini Bogatić nadležni ne reaguju. Koliko vremena treba da protekne da bi rupe koje su uništile kartere na mnogim vozilima bile sanirane?

Intervenciju nadležnih nije mogao da čeka poznati mačvanski privrednik Radiša Ružić, koji u Banovom Polju ima skladišta za žitarice. Gospodin Ružić, koji već dugo godina posluje u Banovom Polju važi za čoveka koji često pomaže selu. Takođe, obzirom da kreće žetva, vodi računa o svakom detalju kako bi kooperanti bili zadovoljni. On brine i o priključnim vozilima svojih klijenata, pa je rešio da uzme stvar u svoje ruke i sanira rupe, da njegovi klijenti koji pšenicu dovoze iz Ravnja i Zasavice u Banovo Polje ne bi isekli gume na prikolicama pod teretom.

Put je nekad izgledao ovako👇

Foto: Žika Šumenko

Sada, nakon sanacije rupa tucanikom izgleda ovako👇

Foto: Mesna Zajednica Banovo Polje/Facebook

Na zvaničnom fejsbuk profilu Mesne zajednice Banovo Polje stoji da je ista pisala dopis preduzeću „Putevi Srbije“. Nije nam poznato kada je njihov dopis napisan, ali znamo da je nakon obraćanja našeg tima nadležnom Ministarstvu, odgovor od gospođe Mirjane Ilić rukovodioca grupe za održavanje puteva stigao dana 24.maja 2021. godine. Evo i tog mejla👇

Nadajmo se da će nadležni reagovati u što kraćem roku. Svaka čast gospodinu Ružiću koji dolazi iz Dublja da zbog nebrige nadležnih reši problem meštana sela Banovog Polja.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име