Vlasnik jedne menjačnice u Aleksincu Goran Đ. (57), njegova supruga Gordana Đ. i ćerka Lidija (25) nestali su 26. septembra, odnosno u nedelju.

Poslednji put viđeni su u nedelju uveče kada su bili kod majke G. Đ. na večeri u selu Moravac i krenuli za Aleksinac. Na putu za Aleksinac im se izgubio svaki trag.

Njihov nestanak policiji prijavila je bratanica juče, budući da se od nedelje nisu ni javili, niti su bili aktivni na mrežama.

Novica Aritonović, brat nestale žene, vidno zabrinut, objašnjava da se porodici trag izgubio između Moravca i Aleksinca.

– Snimila ih je kamera na perionica nadomak Aleksinca, njihov „pasat“ prošao je tu u nedelju u 12.10. Ne znamo da li je uopšte stigao do stana, svetlo je gorelo, ali ono se pali automatski kad padne noć. Video sam da su poslednji put bili na viberu 26. i od tada im se gubi svaki trag. Do pre tri dana bili su u Vrnjačkoj Banji, imali su običaj da otputuju tako, ali su se uvek javljali. Ne znam šta da mislim, ovo se nikada ranije nije desilo, policija je uključena, videćemo šta će biti – kazao je Aritonović.

Autor: mediji

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име