Sport je jedna od najčešćih kategorija koja se proverava na svakom kvizu znanja, ali je zato i pravi test za sve koji žele da zablistaju.

Malo ko je očekivao da će jedno naizgled bezazleno pitanje  u kvizu „Potera“ (jedno od prvih koje su postavljeno takmičarki) privući toliko pažnje.

„Koliko stilova se kombinuje u disciplini mešovitog plivanja?“, ispisano je bilo grafički na TV ekranu i pročitao ga je voditelj Jovan Memedović.

Odgovor je bio naravno „Četiri“.

Ipak, nakon toga usledilo je objašnjenje tragača Milice, koja se ugleda u želji da demonstrira koliko dobro zna ovu oblast uspela da „sredi“ sebi pojavljivanje i na društvenim mrežama.

„Leđno, kraul, delfin i prsno. Leđaši prvi počinju jer oni ne uskaču u bazen već stoje i onako se drže u vodi“, ponudila je svoje objašnjenje Milica, koju u emisiji nimalo ironično zovu „Princeza od znanja“.

Upravo zbog njene nesrećne formulacije „da leđaši ne uskaču u bazen“ reagovao je najpre srpski plivač Čaba Silađi, koji je podelio snimak ove scene i napisao:

„Wait, what?“, napisao je Silađi što u prevodu na srpski znači „Čekaj, šta?“.

Nije ovo začudilo samo četvorostrukog učesnika Olimpijskih igara i najboljeg plivača prsnim stilom u istoriji Srbije. Silađi trenutno drži rekorde na 50, 100 i 200 metara, te u 4×50 i 4×100.

Nije ovo privuklo samo njegovu pažnju, već je reagovala i Anja Crevar koja je želela da se našali, pa je kratko napisala.

„A znala sam da nešto radim pogrešno“, poručila je Crevar.

Autor: M.D.

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.