U Novom Sadu je došlo do brutalnog obračuna ispred jednog ugostiteljskog objekta, gde su dve osobe teško povređene. Njih su četvorica muškaraca najpre napali, koristili su i noževe, a kada su završili na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali. Sve se desilo posle 20 časova, kada bi trebalo da budu i zatvoreni ovi objekti, što je predviđeno merama Kriznog štaba. Zbog ovog strašnog obračuna uhapšene su četiri osobe, a snimci koji dolaze iz Novog Sada su još jednom naterali sve da se zapitaju u „kako bezbednoj zemlji živimo“.

Sinoć su dvadesetogodišnji M. M. i V. S, te dvadesetjednogodišnji D. N, uhapšeni zbog optužbe za nasilničko ponašanje, dok se dvadesetjednogodišnji M. M. tereti za nanošenje teških telesnih povreda, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Njih četvorica su, u subotu uveče, ispred jednog ugostiteljskog objekta, napala trojicu mladića sa područja Žablja i Bača. Oni su ih sačekali ispred ugostiteljskog objekta u Novom Sadu, tukli rukama i nogama, a optuženi su i da su im nožem naneli ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.
Sve je to zabeleženo i na kamerama, gde se vidi da su nemilice prebijali mladiće, a nisu prestajali ni kada su dvojica od njih završila na zemlji. Jednog od njih su nemilice šutirali dok je ležao, dobio je udarac u glavu tada, iako on u tim trenucima nije pružao nikakav otpor.

Ta scena je podsetila na onu koja se desila prošlog leta u Novom Sadu, kada je Ivan Kontić pretukao mladića i dok je on bio u nesvesti, polomio mu podlaktice obe ruke.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име