Bivši politički saborci: Branislav Jurišić i Ivanko Ivanković

Bivši predsednik mesne zajednice Crna Bara i odbornik u parlamentu opštine Bogatić Branislav Jurišić, u narodu poznatiji kao Braniša, vratio se iz Crne Gore, gde je sa porodicom bio na letovanju.

Spreman za nove radne pobede, Braniša se odmah dao na posao. Sezona je pečenja rakije. U Branišinim čabrovima fermentacija je učinila svoje i komina više ne sme da čeka.

Kad završi sa poslovima oko pečenja rakije, Braniša kreće u velike aktivnosti za dobrobit sela. Sa svojim sugrađaninom i kolegom Sinišom Sevićem treba da reši snabdevanje zdravom pijaćom vodom u svom selu, Crnoj Bari, koja je sedam godina bez vode za piće.

Prvi čovek prijestonice Republike Srpske, Draško Stanivuković je obećao pre par meseci vodosnabdevanje za 800 domaćinstava i dato obećanje pre neki dan realizovao.

Da li će odbornici sela Crna Bara izdejstvovati prioritete kod čelnika lokalne samouprave ili narodski rečeno da li su uticajni ostaje da vidimo.

Neshvatljivo je da se meštani sela ponašaju tako pasivno, a uskraćeni su za elementarno. Možda oni ne žele zdravu pijaću vodu……

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име