Povodom užasnog događaja koji se sinoć dogodio u Mačvanskom selu Dublje, koji je potresao sve nas, žitelje Mačve i šire, naša redakcija je došla do saznanja ko je u stvari monstrum koji je živa čoveka polio benzinom i zapalio.

Z.D. poznatiji po nadimku Perina u Dublju je poznat po kavgama, krađama i pretnji ljudima. Sugrađaninu Saši Drezgiću svojevremeno je pretio repetiranim pištoljem CZ 7,65 za koji nije imao dozvolu za držanje oružja, a kamoli za nošenje.

Prema tvdnjama žitelja Dublja, koji su pristali da o Z.D. govore za naš portal on je pre nekoliko godina upao u kuću jedne porodice u Dublju, napao bračni par, a zatim i sina koji je ulazio u kuću pokušao je da napadne motkom. Momak je uspeo da mu otme motku i udari Z.D., koji je odmah pobegao iz tuđeg dvorišta. Nakon toga Z.D. je porodicu prijavio da su mu naneli telesne povrede, za šta je zahvaljujući sudu uspeo da dobije novčanu naknadu.

Z.D. je prema navodima našeg sagovornika koji želi ostati anoniman važio za „policijskog tastera“, jer je prijavljivao policiji šta ko radi u Dublju, te je zbog toga navodno imao „imunitet“.

Čovek koji je sinoć ni kriv ni dužan nastradao i koji bije bitku za život je R.M., dugogodišnji konobar u bifeu FK Mladi Borac iz Dublja. Reč je o čoveku za kojeg nam niko nije kazao nijednu ružnu reč. Inače, nastradali R.M. je rođeni ujak dugogodišnje funkcionerke lokalne samouprave Ivane Đukić.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име