Robert, suprug preminule sudije Gordane Milentijević (54) iz Majdanpeka, kaže da još nije poznat uzrok smrti njegove supruge, ali da se ona poslednjih dana žalila na zdravstvene probleme pretpostavlja da bi to mogao da bude visok krvni pritisak i stres koji je nesrećna žena svakodnevno preživljavala zbog posla.

– Šta se tačno dogodilo ne znam. Poslednjih dana mi se žalila na zdravstvene probleme, jer je inače kuburila sa visokim krvnim pritiskom. Koristila je terapiju, međutim veliki pritisak na poslu u sudstvu je sve stresno možda je bio glavni okidač ovome što nas je zadesilo – kaže on i dodaje:

– Nije imala odmor, ljutio sam se zbog toga i proteklog vikenda je radila, donosila predmete koje nije stizala da završi, radila je kod kuće – objasnio je Robert.

On je istakao da je Gordana bila predana poslu i da je, kako kaže, imala jako dobre rezultate. Navodi i da je ona na funkciji predsednice tog suda dugo.

– Kolege iz Višeg suda su je uvek zvale za konsultacije, a po rezultatima u radu je bila među najboljim sudijama u Okrugu,bez ikakve mrlje u karijeri. Na mestu predsednika Osnovnog suda ovde u Majdanpeku je jako dugo – kaže on.

Po nalogu Višeg javnog Tužilaštva u Negotinu nadležni sudske medicine iz Niša obaviće obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Gordana je pronađena juče mrtva u stanu koleginice D. N. u zgradi Samačkog hotela u ulici Hajduk Veljka u gornjem delu Majdanpeka. Kako su beogradski mediji ranije preneli, ona je sa kolegnicom provela noć kod nje u stanu, a prema nepotvrđenim informacijama sa njima u društvu je bio još jedan nekadašnji radnik tog suda.

Inače, Gordana Milentijević se nije pojavila na poslu i na zakazanim suđenjima, a u sudu su zaposleni davali obrazloženje strankama da je odsutna zbog bolesti.

Prema nezvaničnim informacijama, Gordana Milentijević je tog jutra javila svojoj sekretarici da nije u mogućnosti da dođe na posao jer se loše oseća.

Meštani Majdanpeka su u šoku i neverici nakon saznanja za ovu tragediju.

Nije mi bilo ništa čudno u ponašanju što bi ukazivalo da sluti na tragediju. Uredno mi se javila kao i ja njoj tako da sam zatečen vešću i vrlo potresen – kaže jedan od poznanika porodice i Robertov bivši kolega Milentijević Jaredić.

Gordana Milentijević, predsednica Osnovnog suda u Majdanpeku biće sahranjena u svom rodnom Kragujevcu.

Izvor: objektiv.rs

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.