Home Društvo MUP: Laž da je da smo pratili rusku opoziciju

MUP: Laž da je da smo pratili rusku opoziciju

0
MUP: Laž da je da smo pratili rusku opoziciju

Ministarstvo unutrašnjih poslova demantovalo je danas navode da su njihovi pripadnici pratili i snimali članove ruske opozicije u Beogradu.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da je portal Nova.rs u skladu sa svojim, rekli bismo sada već tradicionalnim scenariom iznošenja lažnih informacija, ponovo slagao, ovog puta da su pripadnici MUP pratili i snimali članove ruske opozicije u Beogradu“, navodi se u saopštenju MUP.

U saopštenju se dodaje da je portal Nova.rs objavio fotografije ljudi i vozila „na kojima se, kako tvrde, nalaze pripadnici i vozila MUP, tačnije Službe za specijalne istražne metode“, što je, kako se navodi, „čista laž“.

„Stiče se utisak da portal Nova.rs i njihovi politički favoriti veruju i slede Gebelsovu teoriju da više puta ponovljena laž postaje istina“, ističe se u zvaničnom saopštenju MUP.

U saopštenju se dodaje da će MUP insistirati na istini i neće dozvoliti da se „lažima, zarad sticanja nekakavih političkih poena, blati ugled i čast pripadnika MUP“.

„Za histeričnu antirusku i antisrpsku kampanju širenja laži, koju koriste u političkoj borbi, portal Nova.rs moraće da nađe drugačiji put, jer su se svi pravci koji su do sada koristili sveli na izmišljene priče za koje, koliko god se trudili, ne mogu da isfabrikuju dokaze jer oni ne postoje“, navodi se u saopštenju.

Autor: FoNet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here